Facebook

Beoordelingen van Wokhut Amsterdam

Recente recensies van Wokhut Amsterdam

4 sterren na 98 reviews

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker zoals altijd

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat weinig of nauwelijks kip in en de broccoli wat rauw Voor de rest was de smaak wel oke

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom aangeven hoe je betaald als de koerier vervolgens geen wissel geld meer krijgt??

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker! Een aanrader

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte kwaliteit! Bakje zit voor 90% alleen maar vol met rijst. Zie niks van de groenten.. nooit meer hier bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een was, zoals altijd, erg lekker! Het was alleen jammer dat de Gratis Fanta niet werd meegeleverd. Dit is wel zonde. Op de site wordt aangegeven dat je een gratis drankje krijgt, bij het afrekenen mag je kiezen welk drankje en dan wordt het niet bezorgd. Ook staat het niet vermeldt op de kassabon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant hier. Superlekkere wok. Het eten was er binnen 20 min! Je krijgt altijd een volle bakkie en nog eens gratis drinken erbij. Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste wok van Amsterdam!

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hotwings van vijf stuks waren halve, keiharde vleugels, het eten leek opgewarmd in de magnetron, smakeloos en prakkerig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste wok

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is normaliter goed, maar sit keer was het eten heel erg zoutig. We hebben het eten weg moeten gooien. Meestal is het eten wel goed, maar i.v.m. drukte waarschijnlijk een zoutpotje in ons eten gevallen.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Zoals altijd!!

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste wok van Amsterdam!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

❤️❤️❤️❤️❤️

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste wok ooit!

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht... - Udon noedel zijn veranderd ( dunner ) - Oestersaus smaakte anders ( echt heel smerig ) - Weinig garnalen voor 2.20,- - bestelling kost 15.90 aangegeven te betalen met 17,- (online) Had de bezorger maar 50cent terug. Jullie zijn achteruit gegaan. Als vaste klant bestel ik ook niet meer bij jullie. Bekijk t maar

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat bijna geen groente in, terwijl wij daar extra voor hadden betaald. de woksauzen waren Zo zoutig, niet te eten. We hadden kiploempia besteld en er zat geen kip in en alleen aardapel en erwten. Enne het kwam uit de diepvries, geen vers eten Bezorging was prima en waarin hete eten was verpakt, was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaats wok met extra broccoli 1.20,- ervoor betaald, die waren ze vergeten.. Opgebeld en om een nieuwe gevraagd MET broccoli... al snel had ik een nieuwe maar er zaten ik denk 7 piep kleine stukjes broccoli in ( schandalig ) en de oude bestelling moest ik ook nog eens terug geven, geen sorry of goedmaker niks. Heel ergggg jammer. Ben een vaste klant.. Voor de rest gaat het altijd goed, ben ook tevreden... maar bij een foute bestelling mag de eigenaar zich wat proffesioneler opstellen, anders ga je snel klanten kwijt raken gapper

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en kwam netjes aan.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste wok van Amsterdam!

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft heerlijk gesmaakt. Ruim op tijd bezorgd.. Top!

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk warm aangekomen alleen ik zou 2 blikjes fris gratis er bij krijgen maar die heb ik niet gehad en er stond op de bon dat ik 1 kreeg maar niet dus . voor de rest wel positief

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, snel bezorgd, aardige bezorger.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten en ruim voldoende voor een nette prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging op de fiets. Eten was lekker alleen weinig garnalen in mn bakje.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen weinig garnalen in mn bakje. 5 kleine garnaaltjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.., vooral de wokkiesaus... echt een aanrader...

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd en snel en warm bezorgd.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk gegeten. Prijs is nog wel aan dure kant.

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker. Alleen vindt ik de prijs nog wat aan de duurdere kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Ik kom hier al jarenlang voor mn eiernoodles en ik blijf ze de beste vinden.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always the best. Theycan really make good spicy noodles ;-) Love their extra heet wokkie sauce :) My7 all time favourite for home delivery is wok hut

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is simpel gezegd super lekker! En zeker het wachten en zijn prijs waard! Zeer zeker voor herhaling vatbaar. De bezorgers daar en tegen, mogen wel wat meer lachen "gouden fooi tip"

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd !

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Weer heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, kwam warm aan en netjes op tijd. Echt top!

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten voor een prima prijs. Gaan we zeker nog een keer doen

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste keer dat ik hier bestel! Klantonvriendelijk en het waren geen noodles maar plakkerige dikke spaghetti!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De noedels waren erg lekker! Net zoals de loempias. De kipsate was minder. En de bestelling werd pas 17:30 uur bezorgd terwijl we 16:05 uur hadden besteld... gelukkig was het eten nog wel warm!

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd! Super snelle levering, nette bezorgers. Oestersaus en wokkiesaus aanrader Top!! Gratis cola erbij actie maakt t helemaal af. Geweldig gegeten jongens! Beste wok tent van Amsterdam!

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen geweldige prijs-kwaliteit verhouding.... Is definitief aan de onderkant van het lijstje van concurrenten.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en smaak is veranderd???? Andere eigenaar??? Jammer....denk dat ik er niet meer ga bestellen

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten. Bezorging was top alleen ik had een large noodles pakket besteld met garnalen en kreeg maar 4 garnalen erin. Normaal bestel ik de kleine variant en zit er veel meer in. Voor de rest was het wel lekker.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Vroeg alleen 1x zonder kip, kwam met kip. Voor de rest super zoals altijd. Bezorging was ook snel

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten. Jullie stellen me nooit teleur. Was wel verrast toen de bezorger 10 minuten na mijn bestelling op de stoep stond. Echt super goed en snel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top. Alleen het eten was niet heel warm meer. En wij hebben 2 maal large besteld echter was 1 tot de helft gevuld... Jammer...

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd. Prefect.zoals altijd

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk, echt genoten. Bezorging was ook netjes en snel ! Korting voor vaste klanten zou wel leuk zijn aangezien ik heel vaak bestel. Blijf zo doorgaan heren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat er een lange wachttijd was heb ik alweer heerlijk genoten van jullie eten. Bezorging was ook perfect. Blijf zo doorgaan !

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer teleurstellend. De producten vereisen een prompte levering, waar in ons geval geen sprake van is. Bijna de gehele bestelling is om de vuilnisbak geëindigd. Helaas.....

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er binnen 15 min! Eten was weer top! Udon noedels ,heet oestersaus aanrader!

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua bezorging waren ze binnen een uur aanwezig maar toch nog 45minuten.. het eten was okay maar veel teveel noedels en te weinig groente.. twijfel of ik nog eens zal bestellen ????

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer deze x slecht, bijna 1.5 uur gewacht Wok was niet pittig..en te vettig.. Bezorger was correct , En bood aantal x zijn excuus. Netjes..

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Snelle bezorging ! Topservice.

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok was slecht, heb de hele nacht niet kunnen slapen. Alleen maar zitten overgeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst smaakte alsof die verbrand was.,.maar de eiernoedles waren heerlijk

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging deed veelste lang erover.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gehoord dat het eten heel lekker was, maar ik vond het tegen vallen. Zoetzure saus te zoet, kleine loempia's slap en de noodles te dik en te gaar. Wel snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gratis cola vergeten

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!! Echt een aanrader. Het werd snel bezorgd met een gratis blikje cola. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2uur eindelijk me eten ontvangen, was het ook niet te eten. Gebeld maar helaas werd er vaag aan de telefoon vertelt dat ik korting krijg bij de volgende bestelling :moe:

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supper lekker wokhut

, 06-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste tijd krijg je minder voor meer geld, daarnaast ook nog eens de extra kosten voor betalen met Ideal. Ik bestel nooit meer via internet.

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten noedels met kip en wokkie saus met cashewnoten ! Topp combo

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud. Lompias waren niet lekker en er zat nof grnalen scheel in mn eten..ander woorden nooit meer hier bestellen.

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom bijna een uur later dan verwacht. Eten was ijskoud. Had besteld om 18.40, verwachte levertijd was 19.25 kwam uiteindelijk om 20.15 aan. Om 19.30 telefonisch contact opgenomen en gevraagd of het nog lang duurt. Werd verteld dat de bezorger vertrokken is. Ik woon op letterlijk 10 min afstand van Wokhut. De bezorger kwam 45 min later aan. Sinds de nieuwe eigenaren kwaliteit en bezorgen zwaar achteruit gegaan.

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Wel hebben we 5 kwartier op ons eten moeten wachten. Na bijna een uur heb ik nog een keer gebeld en de persoon die ik aan de telefoon had was compleet in de war over opzet bestelling en zei uiteindelijk dat het eten al overweg was. Het duurde nog 20 minuten voor het eten er ook echt was en zo ver wonen we niet van de Wokhut vandaan. Het was een donderdagavond. Niks bijzonders zou je denken. Ik ben daarom huiverig om daar nog een keer te bestellen.

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim een uur, en niet alle ingrediënten zaten in de bestelling, erg jammer!!

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd. Goede service. Groente mag van mij best goedkoper. Als je 4 soorten groente neemt zit je al op 5 euro extra. Een gemiddelde wok zou 6-7 euro moeten kosten en geen 13 euro.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb bijna 2 uur gewacht op mijn bestelling. Heb om 15.55 bestelling geplaatst, verwachte aankomsttijd was 16.45. Heb uiteindijk 17.35 mijn bestelling gekregen. Om 16.45 gebeld en als antwoord gekregen dat de bezorger is vertrokken en dat hij er in 10 min max is ( ik woon op 7 min afstand). Om 17.20 weer gebeld en zelfde antwoord gekregen.